Feriehuset i Carcès

Solens hus er en romslig, moderne  og nybygget (2007) provencalsk villa på 165m2. Huset har høy standard med mange spennende detaljer. Du finner alt du trenger i dette huset med 4 soverom, fire bad og fem toaletter. Dette gir flotte boforhold for 9, inntil 10  personer. I tillegg har vi to barnesenger for de minste. En del av huset er innredet som egen leilighet med egen inngang, stue/kjøkken, stort soverom og bad. Ideelt for de som ønsker et eget sted å være i huset.

Huset ligger i et boligområde med skog/turterreng rett utenfor. Et grønt areal rett foran huset gjør beliggenheten helt usjenert. På baksiden ligger skogen. Beliggenheten inviterer til en rolig og avslappende ferie tett på naturen og vinmarkene.

Du er en spasertur (900 m) unna middelalderbyen Carcès hvor du går rett gjennom vinmarkene på vei inn i byen.

Huset og utearelene ligger solrikt og sydvendt over tre plan og har flott utsikt mot landbyen og vinmarkene. Huset har svømmebasseng (8x4m), bassenghus med utekjøkken, eget dusjbad og toalett, flotte solplasser og overbygde terrasser. Godt og fargerikt beplantet med flislagte uterområder og utendørs belysning. God parkering for flere biler. Hele eiendommen er inngjerdet med elektrisk kjøreport.

Over inngangspartiet finner du et veggmaleri  - o sole mio - av maleren Michel Deguil. Deguil har utført en rekke veggmalerier (såkalte ”trompe l’æil” – dekor som ser ut som den er virkelig) inne i Carcès. O sole mio betyr rett oversatt ”sola mi”.

Våre gjester respekterer et røykfritt hus, og hensynet til våre naboer.

 

Hovedetasjen

Inneholder gang, toalett, provencalsk kjøkken med induksjon koketopp og stekeovn, microbølgeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys/isbitmaskin – direkte utgang til overbygget og lyssatt terrasse, stue på 42m2 med peis og utgang både til terrasse og husets bakside. Huset har stor sammenhengende flislagt terrasse fra inngangspartiet i øst og langs hele husets sydside med tak/pergola. På terrassens vestre ende er det egen inngang til separat leilighet med kombinert stue/kjøkken, gang, dusjbad/toalett, soverom og garderobe. Fra terrassen går det to trapper ned til bassengområdet.

Husets andre etasje

Inneholder trappehus, gang, 2 store soverom som disponerer eget dusjbad/toalett, master bedroom med eget kombinert dusjbad/badekar/toalett og separat garderobe/omkledning.

Underetasjen og bassengområdet

Kjelleren inneholder garasje og store uinnredede rom. Her finner du vaskemaskin til disposisjon. Her finner du også tre sykler. Det er også en egen sydvendt overbygget terrasse på dette nivået og bassengområdet med utemøbler, solsenger og bassenghus med utekjøkken, dusj (ute og inne), samt toalett.

Uteområder


Eiendommen er på 1.300m2, ligger i et boligområde. Alle uteområder beregnet på opphold er flislagt. Eiendommen ligger solrikt syd/vestvendt med utsikt mot vinmarkene og byen. Det er god og fargerik beplantning. Godt med sitteplasser/spiseplasser/solplasser. Utebelysning i alle oppholdssoner. Eiendommen er fullt inngjerdet med elektrisk kjøreport.